Om oss

Den här sidan drivs att ett gäng kompisar som arbetar med olika saker. Vår yrkeskunskap inom respektive gebit – jurister, lärare, snickare, rörmokare, personlig tränare och ekonomer – kommer att ligga till grund för en del av de texter som publiceras här. Dessa texter blir faktabaserade och mer torra till tonen – beroende givetvis på ämnet.

Andra texter kommer att handla om sådant som vi är intresserade av och som vi själva skulle vilja veta mer om. Det kan handla om allt från vardag – hur får du ditt livspussel att gå ihop? – vidare till fester – vilke catering kan passa för ett större bröllop? Målet är att skapa en dynamisk sida där du som läsare ständigt bjuds på nya överraskningar och där din kunskapsnivå får ett lyft efter varje besök.

Ett gemensamt intresse för oss alla handlar om träning och hälsa. Det är något som vi kommer att skriva om och ge våra two cents om. Idag är detta viktigare än någonsin. Vi blir fetare i västvärlden, vi blir allt olyckligare och vi rör oss mindre som en följd av de stillasittande arbeten vi har. Detta är något som måste brytas. Vi ska ge tips om träningsformer, om vardagsmotion och om vilken kost som kan bidra till ett ökad välmående. Detta utan att komma med pekpinnar eller med en klämkäck, hurtig ton: vi vill på ett sakligt sätt ge information och visa dig olika vägar till ett lite sundare liv. Vi vill ge dig verktygen till ett friskare och längre liv.

Vad skulle du vilja veta mer om? Handlar det om hur hemstädning fungerar? Är det bergvärme som du går omkring och funderar på eller är det kanske tankar på vilken tapet som passar bäst i hallen som gnager i ditt huvud? Vi ska förhoppningsvis ge dig alla svar – oavsett vilka frågor du har. Välkommen!