Bra service hos Mekonomen i Kista

Bilen är viktig i vår vardag och krävs för att vi ska kunna göra våra vardagssysslor på ett smidigt sätt. Då är hjälp hos Mekonomen i Kista en trygghet.

Det skulle bli så skönt att få komma hem. Arbetsdagen hade varit lång och Lina var mycket trött. Nu var det endast tjugo minuters bilfärd till, sen var hon hemma i sin bostad i Kista. Så plötsligt dök det upp ett ljud som hon inte kände igen. Det kom från bilen och lät inte som något bra. Det skulle behöva bli en liten avstickare trots allt.

Var det något som hon var noga med så var det att se efter bilen. Den fick bättre omsorg än hon själv. Men så var det också den som såg till att hon kom till jobbet och hem igen. Utan den skulle inget fungera, med tanke på de arbetstider hon hade. De passade inte alls med busstiderna i området.

Mekonomen var en av de närmaste bilverkstäderna

Med risk för att ljudet kunde vara något allvarligt bestämde hon sig för att svänga in på Mekonomen i Kista, för att se om de kunde ta en titt på oljudet. Att riskera ett stopp på motorvägen fanns inte på agendan. Lyckligtvis kunde verkstaden ta sig en titt med det samma.

Ljudet som hon hört hade med bromsskivorna att göra. De hade dessvärre ingen tid just för tillfället men hon fick gärna svänga förbi morgonen därpå så skulle de hjälpa henne att byta skivorna. Det kunde ta lite tid så hon behövde lämna bilen där under dagen. Det gjorde hon gärna för att vara på den säkra sidan.